top of page

ALNOINOX

VI GLEDEN AV Å PRESENTERE TRE FLOTTE ALNOINOX UTSTILLINGSKJØKKEN HER I VÅRT SHOWROOM. EKSKLUSIVE STÅLKJØKKEN LAGET I SVEITS SIDEN 1952. EN AV DE TRE BLIR Å SE NØYAKTIG SLIK DET BLE STILT UT I MILANO TIDLIGERE I ÅR. DØRFRONTER AV RUSTFRITT STÅL, OVERFLATENE FREMSTÅR SOFTE OG DELIKATE - ET ENESTÅENDE KJØKKEN BÅDE MED TANKE PÅ KVALITET OG DESIGN.

Alno_kjøkken_-_Alnoinox.JPG

Presisjon i stål demonstrerer sine beste egenskaper: med sitt tidløse og moderene design vil ALNOINOX kjøkken følge deg livet ut, ubegrenset med alle fordelene materialet gir. Lettstelt, hygienisk, og holdbart men allikevel med en sterk form og uttrykk - Rett og slett typisk "Made in Switzerland".

ALNOINOX kombinerer et tidløs design med grundig tenkt ut teknologi og perfekte løsninger på detaljnivå. ALNOINOX har oppnådd flere designpriser, det samme har hengsler og det patenterte håndtaket. Trykk HER for å se ALNOINOX katalogen.

Følg oss
  • Black Facebook Icon
Siste innlegg
Søk etter emne
bottom of page